lørdag den 27. september 2008

RSS

RSS-FEED'Rich Site Summary' er et XML-baseret fil-format, der kan overføre eksempelvis nyhedsoverskrifter uden at du skal bruge en internet-browser. Du får nyhedsoverskrifterne serveret på din pc, og så klikker du blot på den artikel, du ønsker at læse. ekstrabladet.dk tilbyder et såkaldt RSS-feed, så du altid kan være opdateret med de 10 seneste nyhedsoverskrifter.
Ting #03 - RSS

torsdag den 25. september 2008


Gensidigt kærlighed.....Det er da bare sødt...........

Picasa


Her er et symbol på moder kærlighed, hvad mere har man brug for.........
Opgave ting 4

Jeg ved ikke lige hvad jeg skal bruge denne mulighed til, men kan dog godt se, at der kan spares tid, ved at benytte en overskrift når man evt søger efter en blog etc.
I opgave tre er der mangfoldige muligheder. Jeg tror den virker lidt uoverskuelig at benytte for nystartede. Det svarer til, at det man er vant til bruger man, selvom lige netop den mulighed som opgaven lægger op til, kun også er en af mange muligheder indenfor IT
Det var ikke så svært, at løse de to første opgaver. Google-kontoen kommer jo helt af sig selv når man blot følger instruktionerne.

Web-bloggen gav heller ikkede store problemer. Jeg erkender dog, at den kunne være mere spændende, men øvelse gør jo mester-efter hvad de vise ord fortæller